Ardere curată și sistem de încălzire eficient financiar cu ajutorul sobei pe peleți

Home » Blog » Ardere curată și sistem de încălzire eficient financiar cu ajutorul sobei pe peleți

Sisteme de încălzire convenabile - sobele pe peleţi

Suntem într-o perioadă în care sistemele de încălzire convenționale prezintă tot mai multe dezavantaje atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere ecologic. Alternativele sunt la tot pasul, însă tocmai de aceea decizia nu este una ușoară. Una dintre ele este soba pe bază de peleți. Aceasta este varianta cea mai ușor de operat. Încărcarea ei cu combustibil se face o dată la o zi sau două, iar încărcarea propriu zisă se face prin simpla introducere a peleților în sobă.

Sobă pe peleţi pentru interior

Sobă pe peleţi pentru interior

Avantajele unei sobe pe peleţi de interior

Avantajul cel mai mare al peleților este faptul că ei nu produc fum. Asta înseamnă că cei ce aleg această modalitate de încălzire nu vor trebui să își facă griji pentru aerul uscat sau mirosuri neplăcute. În plus, un alt mare avantaj al acestui tip de încălzire este faptul că nu există posibilitatea unui incendiu.

Soba pe peleti Andesitus

Soba pe peleţi Andesitus ES 6kW este o sobă cu design inovator şi de înaltă performanţă. La această sobă pe peleţi ventilarea de aer este forţată în faţă, învelişul este din oţel vopsit, iar vopseaua este rezistenţă la temperaturi ridicate. Camera de ardere este construită din fontă groasă. Această centrală termică de interior pe peleţi poate fi sursa de încălzire pentru o casă mică sau o cabană de vacanţă, oferind spaţiului armonie şi o ambianţa plăcută.

Mai multe sobe pe peleţi şi alte centrale termice de interior pe peleţi puteţi găsi accesând site-ul esolar.ro

Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro