Boilerele solare bivalente – soluția perfectă pentru încălzire ieftină și ecologică

Home » Blog » Boilerele solare bivalente – soluția perfectă pentru încălzire ieftină și ecologică

Cu toții știm că printre cele mai utilizate forme de energie regenerabilă se află energia solară. Aceasta are avantajul de a fi disponibilă oriunde, oricând, atâta timp cât razele solare pot ajunge la panourile menite să le colecteze. Energia captată în acest fel poate să genereze, fără a emite carbon sau alte substanțe poluante, energia termică necesară pentru o locuință obișnuită, o clădire de birouri sau, de ce nu, un complex sportiv.

Boilere solare pentru obţinerea de apă termică menajeră

Boiler cu doua serpentine pentru obtinere apa calda menajera

Boiler cu două serpentine pentru obţinere apă caldă menajera

Sistemele solare de obținere a energiei termice, mai precis boilerele solare, sunt menite să aducă un aport ecologic de apă caldă menajeră clădirilor în care sunt instalate. Avantajul acestui tip de obținere a energiei termice este faptul că ele generează căldură pe tot parcursul anului, investiția fiind o singură dată, inițial.

Boilerul cu două serpentine pentru apă caldă menajeră

Boilerul cu două serpentine pentru apă caldă menajeră Ideval este potrivit pentru prepararea apei calde menajere în combinaţie cu panouri solare termice plane sau cu tuburi vidate, centrale pe lemne şi alte surse de căldură convenţionale. Boilerul este construit din oţel de calitate S235JRG2 conform DIN 4753. Acesta beneficiază de protecţie la coroziune: brut pe interior, anticoroziv pe exterior. Serpentina boilerului pentru apă este din tub flexibil din oţel inoxidabil.

Pentru mai multe tipuri de boilere solare pentru apă caldă menajeră se poate accesa esolar.ro

Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro