Boilerul solar trivalent poate satisface un aport de apă caldă ecologic

Home » Blog » Boilerul solar trivalent poate satisface un aport de apă caldă ecologic

Sistemele solare de încălzire a apei menajere sunt printre cele mai utilizate după sursele de energie convențională. Acestea din urmă însă folosesc cantități considerabile de resurse naturale și cauzează poluare. Din fericire, soarele are o mulțime de energie gratuită care poate fi ușor de captat de către consumatori. Prin trecerea la un boiler solar trivalent de apă caldă, veți avea sistem de încălzire a apei cu durată lungă de viață, care ar putea să vă ajute să economisiți mai mult de 20% de pe factura de utilități reducând în același timp, un impactul negativ asupra mediului.

Apă caldă menajeră oricând cu ajutorul boilerului solar trivalent

Încălzitoarele de apă solare tind să aibă o capacitate de stocare a apei calde cu ajutorul boilerului solar trivalent puțin mai mare decât încălzitoare de apă convenționale. Acest lucru se datorează faptului că soarele este disponibil doar în timpul zilei și este necesară colectarea unei cantități de apă caldă suficientă pentru a satisface nevoile de seară și dimineață.

Boilere cu trei serpentine pentru aport ecologic de apă caldă

Boiler cu trei serpentine pentru apa calda

Boiler cu trei serpentine pentru obţinerea apei calde menajere

Boilerele cu 3 serpentine apă caldă Ideval sunt ideale pentru obținerea unui aport ecologic de apă caldă. Achiziţionarea unui boiler trivalent reprezintă o investiţie pe viaţă. Sistemul este longeviv şi ajută la economisirea resurselor energetice. Este foarte importantă alegerea dimensiunii unui boiler cu 3 serpentine, acesta raportându-se la numărul de persoane care îl folosesc, la spaţiul existent în locuinţă si la cele trei surse de încălzire a apei stocate prin cele 3 serpentine. Toate costurile făcute iniţial cu achiziţionarea şi cu instalarea se vor amortiza ulterior prin economia produsă. Pachetul este potrivit pentru obținerea apei calde menajere cu ajutorul panourilor solare plane sau cu tuburi vidate, centrale pe lemne şi surse de căldură convenţionale.

Pentru mai multe informații despre boilere solare bivalente sau cu trei serpentine accesați esolar.ro

Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro