Panourile solare plane – un mod profitabil de obținere a apei calde menajere

Home » Blog » Panourile solare plane – un mod profitabil de obținere a apei calde menajere

Energia solară nu este un lucru nou. Toată lumea a auzit de ea și toată lumea știe că se folosește și pentru a obține energie termică și electrică. Energia solară a fost utilizată cu secole în urmă pentru diferite lucruri. Ea a fost însă treptat înlocuită cu petrolul în Revoluția industrială. În prezent, datorită costului ridicat al petrolului și impactului pe care acesta îl are asupra mediului, energia solară a fost din nou adusă în prim plan.

Tehnologia solară, la îndemâna tuturor

Pachet panouri solare plane cu boiler termoelectric

Pachet panouri solare plane cu boiler termoelectric

Dacă țițeiul nu ar fi înlocuit energia solară, cu siguranță că, în prezent, ne-am bucura de mai multă tehnologie în domeniul energiei regenerabile. Există mai multe tipuri de energie solară, probabil, cel mai popular este energia fotovoltaică care se bazează pe producția de energie electrică cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Există și energie solară termică ce se folosește la încălzirea apei calde menajere.

Apă caldă menajeră cu ajutorul panourilor solare plane

Panourile solare pachet Idella Smarty One sunt un set de panouri solare plane cu boilertermoelectric orizontal, ideal pentru cei care locuiesc la casă şi nu au suficient spaţiu tehnic. Boilerul din pachet poate fi instalat atât pe sol, cât şi în pod sau în alte spaţii adecvate. Acest sistem de panouri solare plane poate asigura aportul de apă caldă necesar pentru o familie numeroasă cu trei, patru copii. Investiția unui astfel de sistem se face o singură dată, aportul fiind ulterior gratuit.

Panourile solare plane sunt descrise pe larg pe esolar.ro

Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro