Panouri Solare in Casa Verde

Home » Casa Verde » Panouri Solare in Casa Verde
Panouri Solare in Casa Verde panouri solare in casa verde panourisolare.euDe fapt mai bine zis panouri solare in Scoala Verde, Blocul Verde sau Spitalul Verde. Noul ghid de finantare prezentat de Administratia Fondului pentru Mediu si supus dezbaterii publice prevede clar ca persoanele fizice care locuiesc la case au fost excluse complet de la subventia de la stat privind achizitia de panouri solare. Norocosii se pare ca sunt persoanele fizice de la ...blocuri. Ministerul Mediului a decis sa subventioneze controlat in primul rand institutiile de stat, cele apartinand autoritatilor locale si centrale cum ar fi: scolile si spitalele. Beneficiarii vor depune proiectele de-a lungul a doua sesiuni de finantare organizate de AFM, sesiuni in urma carora se vor decide proiectele eligibile.
Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro