Despre buna folosinta a sistemelor solare

Home » Marturii » Despre buna folosinta a sistemelor solare
Au cumparat si au castigat! Suna comercial aceasta prima propozitie din acest articol despre panouri solare - marturii. Asa este. In acelasi timp, asa este si in realitate: chiar au avut de castigat cumparand panouri solare. Si-au montat panouri solare pe casa, au verificat aceste panouri solare, le-au incercat cateva luni, apoi au fost chemati sa dea marturie pe panourisolare.eu.   Din start va spunem ca acelor clienti care accepta sa vorbeasca pe panourisolare.eu despre experienta lor cu panouri solare, le cerem ingaduinta sa afisam, alaturi de numele lor, cel putin un numar de telefon. Pentru cazul in care relatarea lor vi s-ar parea simpla gaselnita comerciala. E bine, nu! Oameni care au cumparat panouri solare de Idella se simt confortabili sa-si povesteasca experienta potentialilor clienti Idella pentru panouri solare.
Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro