Centrala peleti Futura 35KW Germany

Home » Pachete centrale peleti » Centrala peleti Futura 35KW Germany
Centrala_peleti_Futura_GermanyDeviz materiale si manopera Centrala Peleti Futura 35KW – pentru incalzirea locuintei - Casa Verde 2010 Pachet centrala peleti Futura 35KW - "la Cheie" Pretabila pentru o casa bine izolata cu suprafata intre 250 si 450 mp. Cost incalzire estimat lunar in decembrie = 150 euro folosind peleti cu putere calorica ridicata. Pret = 26345 RON fara TVA Pret = 32667,8 RON cu TVA (24%) inclus
Manopera inclusa, predarea la cheie in baza Procesului Verbal de punere in functiune. Certificat TUV Nord al Institutului German de Calitate. Garantie centrala peleti 5 ani. Garantie manopera 5 ani. Descriere:
Centrala Futura pe peleti este un cazan din otel de inalta calitate, echipat cu injectie automata si un arzator special. Cazan pentru arderea de peleti din lemn. Sistemul este conceput in Suedia, si cu sigiliul de calitate german TÜV Nord, Institutul de certificare. Gama de putere de 25KW permite incalzirea pe o suprafata de 250-450 mp. Toate cazanele Futura sunt echipate cu un termometru si sistemul de STB.
Descarca de aici datele tehnice pentru Casa Verde • Sfredel 1,7 m inclus • Recipient de zi pentru pelete "Microsilo" de 300 litri (optional) = 470 euro cu TVA inclus • Sfredel de 2,0 m sau 3,0 m (optional) • Volum umplere peleti 0,75 m³ Date tehnice Futura peleti 35KW: - Putere 25-35 kW - Putere nominala de 35 kW - Combustibil pelete de (6-8 mm) - 88 - 91.7 % eficienta - Capacitate de apa 130 dm ³ - Temperatura gazelor de evacuare 190-250 ° C - Greutate 350 kg Transportul materialelor si al echipei de montaj este inclus pana in limita de 100 km de la Timisoara. La o distanta de peste 100 de km vor fi costuri suplimentare rezonabile de transport si de cazare al echipei de montaj. Timp de executie estimat: 1-2 zile IMPORTANT! Pachetul de fata este special creat pentru Programul Casa Verde editia iulie-octombrie 2010. Aceasta oferta nu ne obliga la pastrarea valorilor ulterior datei de 31 octombrie 2010. Preturile pot suferi cresteri. Datorita interesului crescut pentru Casa Verde pentru programare la montaj va rugam sa ne cereti un numar de ordine pentru a va include in perioada de montaj pana in 31 octombrie 2010 si pentru a ne aproviziona din timp cu echipamente si materiale. Multumim.
Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro