Panouri solare pentru apa calda Idella Family Standard 400.2-2×2,5

Home » Pachete panouri solare » Panouri solare pentru apa calda Idella Family Standard 400.2-2×2,5
Pachet_Panouri_Solare_Idella_Family_StandardDeviz materiale si manopera panouri solare Idella Family Standard – IFST 400.2-2x2,5 Germany - Casa Verde 2010 Pachet Idella Family Standard - IFST Germany "la Cheie" Special creat pentru zonele cu insorire redusa! Pentru o familie de 4-6 persoane Pret = 16390 RON fara TVA Pret = 20323,6 RON cu TVA (24%) inclus
Toate componentele echipamentului solar sunt fabricate in Germania!
Garantie panouri solare 12 aniGarantie boiler 6 aniGarantie manopera 5 ani.
teava_flexibila_izolata_cu_cablu_senzor_panouri_solareContine:
2 Panouri solare plane IFST de randament ridicat de 2,5 mp/buc 1 Set de baza suport de montare pe acoperis inclinat (tigla, tabla, solzi) pentru 2 panouri; - pentru acoperis tip terasa-plan, sistemul de montaj este mai scump, pretul final creste cu 200 ron (TVA inclus) pentru 1 panou solar. - pentru sistem de prindere in interiorul acoperisului (incorporat in acoperis – tip “fereastra de mansarda”) pretul creste cu 300 Ron (TVA inclus) pentru 1 panou solar. 1 Boiler solar german Ideval 400-2, de 400 litri, 2 serpentine 1 Statie solara cu pompa recirculare aplicata pe boiler, 1,5-6 l/min 1 Controler diferential german Idesol cu 2 senzori 1 Vana termica ajustabila in trei cai 38-65 grade C pentru boiler 1 Vas de expansiune solar de 18 litri plus accesorii de prindere 1 Bidon de 10 kg de glicol concentrat Material marunt inclus aferent sistemului: tevi flexibile izolate cu cablu de senzor inclus, fitinguri, vas de expansiune pentru boiler. Manopera inclusa, predarea la cheie in baza Procesului Verbal de punere in functiune. Manopera include legarea sistemului de panouri solare la centrala existenta daca e cazul.
bratari_prindere_teava_panouri_solareMaterialul marunt inclus contine pana la 10 m (tur-retur) de teava flexibila izolata plus cablu senzor) si pana la 4 bratari speciale de prindere a tevilor in perete. pentru distante mai mari se va plati suplimentar 37,2 euro/m liniar de teava flexibila izolata dubla (tur-retur), TVA inclus si 5 euro/buc bratara daca e cazul. Pentru glicol concentrat suplimentar = 10 euro/kg cu TVA inclus. Optional se pot comanda 1 sau 2 aerisitori speciali pentru intrarea prin acoperis (tigla,tabla) a tevilor de la panourile solare, solutie hidrofuga si estetica deosebita. Pret = 69 euro/buc, TVA inclus. Culoare: rosu; pentru alte culori pretul este 99 euro/buc, TVA inclus. Transportul materialelor si al echipei de montaj este inclus pana in limita de 100 km de la Timisoara. La o distanta de peste 100 de km vor fi costuri suplimentare rezonabile de transport si de cazare al echipei de montaj. Timp de executie estimat: 1-2 zile IMPORTANT! aerisitori_panouri_solare_pentru_trecerea_prin_tigla_tablaPachetul de fata este special creat pentru Programul Casa Verde editia iulie-octombrie 2010. Aceasta oferta nu ne obliga la pastrarea valorilor ulterior datei de 31 octombrie 2010. Preturile pot suferi cresteri. Datorita interesului crescut pentru Casa Verde pentru programare la montaj va rugam sa ne cereti un numar de ordine pentru a va include in perioada de montaj pana in 31 octombrie 2010 si pentru a ne aporviziona din timp cu echipamente si materiale. Multumim.
Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro