Panouri solare pentru apa calda Idella Junior S200.2×1.75

Home » Pachete panouri solare » Panouri solare pentru apa calda Idella Junior S200.2×1.75
Panouri_solare_Idella_JuniorDeviz materiale si manopera panouri solare Idella Junior S200.2x1.75 Greece - Casa Verde 2010 Pret final doar 6000 lei cu TVA inclus! Casa Verde iti da restul inapoi. Grabeste-te sa prinzi un loc. Pachet Idella Junior S200.2x1.75 - IDJS Greece "la Cheie" Se foloseste pe toata perioada anului la presiunea apei din retea sau cu hidrofor! Pentru o familie de 2-4 persoane Pret = 9677,42 RON fara TVA Pret = 12000 RON cu TVA (24%) inclus Garantie panouri solare 10 ani Garantie boiler 4 ani Garantie manopera 4 ani. Contine: 2 Panouri solare plane IDJS acoperite cu titaniu selectiv de randament ridicat de 1,75 mp/buc; total 3,5 mp. 1 Set de baza suport de montare pe acoperis inclinat (tigla, tabla, solzi) pentru 2 panouri cu accesorii de prindere pe acoperis; - pentru acoperis tip terasa-plan, sistemul de montaj este mai scump, pretul final creste cu 200 ron (TVA inclus) pentru 1 panou solar. 1 Rezervor pentru stocarea apei de 200 litri 1 Vana termica ajustabila in trei cai 38-65 grade C pentru boiler 1 Dispenser cu glycol anti-inghet de 18 kg Manopera inclusa, predarea la cheie in baza Procesului Verbal de punere in functiune. Manopera include legarea sistemului de panouri solare la centrala existenta daca e cazul. In aceasta situatie trebuie specificat pentru ca vor fi necesare fitinguri suplimentare.
Toate componentele sistemului solar sunt fabricate in Grecia! Acest sistem de panouri solare se leaga direct la reteaua de apa rece, respectiv apa calda. Acesta este un sistem solar de incalzire a apei, ecologic, super-eficient, sigur, dar si durabil si usor de instalat. Armonia estetica este realizata de designul inteligent al sistemului Idella Junior. Montarea se poate face pe acoperisuri cu tigla, fara a fi nevoie sa fie sparta sau gaurita tigla, asigurand astfel etansitate. Este testat potrivit standardelor europene EN 12976-2. Performanta  si siguranta colectoarelor este testata potrivit EN 12975-2 si certificata de institutiile EKEFE DIMOKRITOS, INTA (Spania), CSTB (Franta) si TUV (Germania). Rezervorul IDJ are o carcasa externa din otel moale acoperit la temperaturi inalte, pentru protectie maxima la ploaie, soare si aerul de mare, asigurand durabilitate si un aspect elegant. Optional se pot comanda 1 sau 2 aerisitori speciali pentru intrarea prin acoperis (tigla,tabla) a tevilor de la panourile solare, solutie hidrofuga si estetica deosebita. Pret = 69 euro/buc, TVA inclus. Culoare: rosu; pentru alte culori pretul este 99 euro/buc, TVA inclus. Transportul materialelor si al echipei de montaj este inclus pana in limita de 100 km de la Timisoara. La o distanta de peste 100 de km vor fi costuri suplimentare rezonabile de transport si de cazare al echipei de montaj. Timp de executie estimat: 1-2 zile IMPORTANT! Pachetul de fata este special creat pentru Programul Casa Verde editia iulie-octombrie 2010. Aceasta oferta nu ne obliga la pastrarea valorilor ulterior datei de 31 octombrie 2010. Preturile pot suferi cresteri. Datorita interesului crescut pentru Casa Verde pentru programare la montaj va rugam sa ne cereti un numar de ordine pentru a va include in perioada de montaj pana in 31 octombrie 2010 si pentru a ne aproviziona din timp cu echipamente si materiale. Multumim.
Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro