Pompa de caldura pentru apa calda Idella Da Vinci

Home » Pachete pompe de caldura » Pompa de caldura pentru apa calda Idella Da Vinci
Pompa de caldura pentru apa calda Da VinciDeviz materiale si manopera pompa de caldura Idella Da Vinci 1,8 KW Germany – IDVW 1,8 KW – numai pentru apa calda menajera - Casa Verde 2010
Reprezinta o solutie ideala acolo unde nu se pot monta panouri solare din motive variate (lipsa orientare sud, acoperis umbrit de copaci sau de alte cladiri). Avand in vedere ca subventia este mai mare (8000 lei fata de 6000 lei pentru panourile solare de apa calda) reprezinta o optiune tot mai des intalnita pentru locuinta, inclusiv la bloc.
Pret = 14200 RON fara TVA
Pret = 17608 RON cu TVA (24%) inclus "la cheie"
Fabricata in Germania!
Garantie pompa caldura 5 aniGarantie manopera 5 ani
Costurile de curent pentru functionarea pompei de caldura pe tot anul numai pentru apa calda menajera pentru o familie de 2-4 persoane sunt de pana in 100 de euro/an.
Descriere:
De inalta calitate cu tevile interne sudate pentru durata mare de viata si cu o abordare integrata, pompa de cadura aer-apa IDVW 1,8KW cu absorbtie de aer din caldura din casa. Unitatea este special conceputa pentru apa calda. Pompa de caldura deserveste o casa intreaga cu apa calda. Aceasta utilizeaza energia existenta in aerul ambiental, atat iarna cat si vara, oferind astfel cea mai eficienta energie sub forma de apa fierbinte. Zona de asamblare se afla in primul rand in zonele in care se acumuleaza caldura. Acestea pot fi sala de cazane, subsolul cladirii, camara, bucataria sau chiar baia in cazul in care se foloseste caldura reziduala de la masinile de spalat sau de la frigiderele disponibile. Aerul este aspirat de pompa de caldura, racit si eliberat inapoi in locul de aspiratie. In plus, aerul este uscat. Daca aerul este aspirat de la alte camere, exista posibilitatea ca in astfel de spatii sa se monteze canale de aer conectate la pompa de caldura. Aerul racit poate fi, de asemenea, condus printr-un canal de aer intr-o alta camera sau in afara casei, daca este necesar.
Dispozitivul este construit in forma compacta de tip plug-in . Nu exista pierderi la transferul de caldura intre pompa de caldura si boilerul incorporate sau spatiul unde este asamblata, nu are la vedere nici o legatura electrica sau elemente pe care sa le strice copii sau animalele de casa.
Caracteristici pompa de caldura: Capacitate de incalzire (L15/W45): 1,8 kW Tensiune: 230V / 50Hz Refrigerant : R134a / 0.78 kg Temperatura apei calde : 55 ° C (reglabila)
Contine boiler incorporat Continut : 270 litri Schimbator de suprafata : 1,0 m² Inaltime : 1775 mm Diametru: 700 mm Greutate: 175 kgIMPORTANT! Pachetul de fata este special creat pentru Programul Casa Verde editia iulie-octombrie 2010. Aceasta oferta nu ne obliga la pastrarea valorilor ulterior datei de 31 octombrie 2010. Preturile pot suferi cresteri. Datorita interesului crescut pentru Casa Verde pentru programare la montaj va rugam sa ne cereti un numar de ordine pentru a va include in perioada de montaj pana in 31 octombrie 2010 si pentru a ne aporviziona din timp cu echipamente si materiale. Multumim.
Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro