Controler digital pentru panouri solare SOL 6

Home » Panouri Solare » Controler digital pentru panouri solare SOL 6
9Model: Controler SOL 6 pentru sisteme solare de incalzire a apei Controlerele sunt utilizate la sistemele de incalzire solara cu boiler separat. Controlerele au rolul de a realiza comanda pompei de recirculare a apei de pe circuitul colectorului solar, in functie de temperatura apei din colector si boiler, astfel incat transferul caldurii sa fie optimGhid panouri solare Costuri suplimentare pentru montare panouri solare Dispune de o functie pentru comanda unui incalzitor electric intre anumite intervale orare, prestabilite, in functie de temperatura apei din boiler. Pentru mai multe detalii despre controlerul digital pentru sisteme solare va rugam consultati manualul atasat.
  • talpac stelian

    am nevoie de un controller panou solar cu sonda de la panou lunga de 40 – 50 ml ,acesta sonda poate fi inadita ? in cazul in care nu gasesc.

Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro