Pachet 1 panou solar cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Clouds IFVC 2.04

Home » Panouri Solare » Pachet 1 panou solar cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Clouds IFVC 2.04
pachet_1_panou_solar_idella_family_vakuum_clouds_150.1x2.04_cu_boilerPACHET 1 PANOU SOLAR CU TUBURI VIDATE IDELLA FAMILY VAKUUM CLOUDS IFVC 2.04 – GERMANIA – FARA BOILER GARANTIE PANOU SOLAR CU 10 TUBURI VIDATE 12 ANI Pret = 1574 EURO fara TVA Toate componentele sunt fabricate in Germania. Creat special pentru zonele cu insorire redusa, lumina difuza sau cer preponderent innorat. Contine: 1 Panou solar cu 10 tuburi vidate IFVC de randament ridicat de 2,04 mp/buc 1 Set de baza suport de montare pe acoperis inclinat (tigla, tabla, solzi) pentru 1 panou solar IFVC 2.04; 1 Statie solara cu pompa recirculare, 1-15 l/min 1 Controler solar diferential german Idesol cu 2 senzori si iesire 1 releu 1 Vas de expansiune solar de 18 litri 1 Bidon de 10 kg de glycol solar concentrat Garantie panou solar 12 ani ! TRANSPORTUL GRATUIT LA 5 SETURI !
Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro