Panouri Solare Idella Family Top – IFT

Home » Panouri Solare » Panouri Solare Idella Family Top – IFT
Idella Family Top - panouri solare ultraconductoarePanouri Solare Idella Family Top - IFT Instalatie solara cu randament foarte ridicat, 5,1mp, apa calda pentru uz casnic, alcatuita din: - 2 panouri solare termice Idella Family Top - IFT, cu cate 14 tuburi vidate ultra-tech, dotate cu oglinzi speciale reflectorizante pentru o eficienta mai buna - garantie 10  ani; - sistem de prindere din aluminiu si din otel, - set de racordare izolat impotriva pasarilor si a razelor ultraviolete cu senzor integrat, - controler solar integrat pentru reglarea turatiei circuitului, usor de manevrat, - statie solara completa, cu supapa integrata, - pompa – intr-o carcasa design atragator - gata pentru montare, - vas de intercalare de 5 ltr care are rolul de a proteja vasul de expansiune impotriva temperaturilor inalte, - vas de expansiune de 35 ltr, - lichid termorezistent poliethilen glycol - 20kg, - boiler solar bivalent 300ltr. Pret 3500  euro fara tva Idella Family Top inhama soarele pentru tine! Randamentul net superior este cuvantul de ordine! In perioadele de toamna si de primavara indeosebi, cat si in sezonul rece in proportie de peste 50%, un sistem de panouri solare cu tuburi vidate ultra-tech rezolva major problema apei calde menajere. Practic, in cazul unei cereri permanente de apa calda curenta, nu se face rabat de la performanta tehnica daca intr-adevar se doreste aportul solar in gospodarie. Trebuie stiut insa, ca alegerea unui sistem Idella Family Top cu tuburi vidate ultraconductoare, presupune fie nevoia sporita de apa calda fie daca locuim intr-o zona de deal sau de munte unde insorirea anuala este mai redusa. In caz contrar, daca locuim la campie sau chiar la deal, dar cu o expunere la soare convenabila si avem o cerere de apa calda zilnica in parametri normali se poate apela cu incredere la sistemele Idella Family Select (inclusiv in varianta Estetic) sau Idella Family Classic. Panourile solare plane de la Idella fiind de asemenea fabricate la cel mai ridicat nivel tehnologic al zilelor noastre. Totodata, un sistem de tuburi vidate de generatie noua ultra-tech, este mai pretentios la intretinere in timp, fiind mai expus si mai sensibil la orice cadere asupra lui de corpuri straine (crengi, fructe, grindina de diametre foarte mari, de peste 3 cm). In interiorul tuburilor se afla vid, iar daca tubul este lovit de un corp strain, chiar daca nu se sparge, vidul se poate pierde si va scadea complet randamentul acelui tub in sistem. Aceasta este o sensibilitate generala la orice sistem cu tuburi vidate conductoare, superconductoare sau ultraconductoare. Sistemul de panouri solare prezentat este optim a se folosi numai pentru apa calda menajera, nu si ca aport la incalzire. Pentru alte sisteme de dimensiuni mai mari cu tehnologia ultra-tech, va rugam intrebati. Multumita tehnologiei incorporate, panourile solare ultraconductoare sunt incontestabil un produs de top - Idella Family Top.
 • http://www.panourisolare.eu nicu

  trebuie autorizatie de construire pt panouri cand se monteaza?

  • http://www.panourisolare.eu idella

   de regula nu trebuie pentru persoane fizice, nu este prevazut expres acest lucru niciunde, nu s-a primit amenda pentru astfel de lucrari pana acum. dar la institutii, imobile ale autoritatilor locale, da, trebuie. mai ales la licitatii publice.
   [url]http://www.panourisolare.eu[/url]

 • vlad

  Vrem sa construim o fabrica noua, cu suprafata de 10000mp, aproximativ 150 muncitori pe 3 schimburi. As dorii oferta pentru panouri solare care ar produce apa calda menajera pentru fabrica, eventual si sprijin in incalzirea centrala.

  • http://www.panourisolare.eu idella

   in cazul dvs este necesara o simulare. dar, o solutie mult mai potrivita este un tandem de pompe de caldura cu panouri solare. si in acest caz este nevoie de o simulare pentru a dimensiona corect sistemul si implicit investitia.
   http://www.panourisolare.eu

 • farkas lajos

  care este capacitatea de incalzire,in cat timp incalzeste cei 300 ltr de apa la 50 grade si la ce temperatura a aerului, dati cateva exemple tehnice din experienta Dvs.

  • http://www.panourisolare.eu idella

   pornind de la temperatura apei de 10 grade, pe timp de iarna 300 de litri sunt incalziti la 50 de grade pana in ora 15; pe timp de
   vara pana in ora 12. acest lucru este valabil in zilele insorite mediu. in zilele cu lumina difuza: iarna atinge cca 35-40 grade
   pe intreaga zi, vara 35-45 grade.
   aceste date sunt valabile atunci cand panourile sunt la 45 grade, spre sud.
   link:http://www.panourisolare.eu

Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro