Panouri solare Iunona fara rezervor exterior

Home » Panouri Solare » Panouri solare Iunona fara rezervor exterior
5Acest tip de panouri solare este folosit la sistemele solare complexe. Panourile solare cu tuburi vidate conductoare sunt utilizate pentru prepararea apei calde menajere pe tot parcursul anului si pentru aport complementar la incalzirea locuintelor. Sunt programate sa foloseasca eficient energia solara. Acest sistem solar nu are in dotare rezervor exterior. Ghid panouri solare Costuri suplimentare pentru montare panouri solare Vidul din tuburile de sticla asigura o termoizolare eficienta.   Pierderile de temperatura sunt astfel eliminate aproape in totalitate. In interiorul tubului de sticla se afla un tub de cupru cu o sonda termica. Sonda termica este introdusa prin racordare uscata intr-un schimbator de caldura - colector. Aceste panouri solare sunt ideale pentru a incalzi cantitati mai mari de apa. Astfel, aceste panouri solare cu tuburi vidate conductoare fara rezervor exterior pot fi utilizate in hoteluri, aeroporturi, cladiri cu apartamente sau oriunde este nevoie de apa calda. Costurile sistemelor solare sunt mai scazute pentru aplicatiile pe scara larga. Nu sunt necesare boilere pentru stocarea apei calde pentru fiecare dintre panouri solare: ajunge sa existe un singur rezervor/boiler pentru mai multe panouri solare pentru ca sistemul solare sa incalzeasca eficient apa menajera. Aceste panouri solare pot functiona cu mai multe alimentari si pot fi legate in serie sau in paralel, fapt care permite folosirea unor panouri solare de acest tip intr-o multitudine de aplicatii pe scara larga sau casnice.  

Specificatii tehnice - panouri solare Iunona

Model

IN 12

IN15

IN20

IN 24

IN30

Suport(cadru)

Duraluminiu

Tuburi conductoare

buctti

12

15

20

24

30

diametru / L(mm)

58 – 1800

58 – 1800

58 – 1800

58 – 1800

58 – 1800

Suprafata efectiva de absorbtie

cu reflector(m2)

1,72

2,15

2,80

3,40

4,26

fara reflector(m2)

1,25

1,57

2,09

2,51

3,13

Coeficient de absorbtie

> 0,92

Presiune maxima de lucru (Mpa)

0, 6

Rezistent la grindina(mm)

30

Rezistentala vant(m/s)

30

Unghiul optim de instalare

200 - 700 – orientat catre sud

Temperaturi de lucru

– 400 Cla+1000C

Costuri de livrare panouri solare

Sistemul de livrare/transport pentru sistemele de panouri solare comandate de pe site-ul panourisolare.eu este urmatorul:
1. comandati un sistem de panouri solare dorit folosind Pagina de Contact
2. dupa ce ati completat datele necesare (putine!), veti fi contactat telefonic de catre un agent de vanzari panourisolare.eu
3. dupa ce au fost stabilite detaliile necesare vanzarii sistemului de panouri solare, prin curier rapid, in termen de 3-5 zile veti primi acasa produsele comandate.
Nota: Taxele de transport variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de greutatea coletului.

Casa Verde – Finantare sisteme solare

Titlul oficial: Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala si energie eoliana ori alte sisteme care conduc la imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului. Titlu prescurtat: Casa Verde. Detalii despre cum orice roman poate obtine finantare nerambursabila pentru instalarea de panouri solare

Energie termica? Energie electrica?

In prezent sunt utilizabile doua tipuri de panouri solare: cele care produc energie termica si, respectiv, energie electrica. In functie de nevoile proprii, putem alege una dintre cele doua variante cu mentiunea ca primul tip de panouri, care produce energie termica, are rol in incalzirea apei si a locuintei, insa doar pe timp de vara, deoarece iarna temperaturile foarte scazute nu pot oferi conditii pentru desfasurarea procesului de incalzire. Cea de-a doua categorie cuprinde panourile care produc energie electrica, acestea fiind cele mai cautate, dar si cele mai costisitoare. Procesul are la baza celula fotovoltaica ce produce, la contactul cu razele solare, energie electrica.
Solutie web oferita de BlackCode | Promovat de venditio-markety.ro